Opgericht op 20 mei 1968
 
Marjo Goelema opnieuw Europees Kampioen

Marjo Goelema opnieuw Europees Kampioen

Leestijd: < 1 minuut

Belgrado (SRB), 1 juli 2024 – Als laatste deelneemster van de Biesboschzwemmers aan de Europese Masters Kampioenschappen (EMK2024) kwam Marjo Goelema aan de start van de 50m schoolslag. Net na het middag uur mocht zij het water induiken. In Rome (ITA) twee jaar geleden wist zij de 50m schoolslag te winnen. Marjo stond als snelste in haar categorie ingeschreven.

Vanaf het begin lag Marjo voorop en wist geen van de andere deelneemsters in haar buurt te komen. Ondanks de langzamere tijd dan eerder dit seizoen, was Marjo tevrden met haar tweede titel tijdens dit kampioenschap.

Met twee titels en een achtste plaats met de wisselslag estafetteploeg is dit kampioenschap voor Marjo geslaagd en kan ze de komende tijd gaan genieten van een welverdiende rustperiode en zich misschien wel gaan voorbereiden op de Nederlandse Masters Kampioenschappen die eind november in Den Haag worden gehouden.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com