Opgericht op 20 mei 1968
 
Voorbeschouwing EMK2024 Dag 6

Voorbeschouwing EMK2024 Dag 6

Leestijd: < 1 minuut

De zesde dag van de Europese Masters Kampioenschappen 2024 (EMK2024) is voor de Biesboschzwemmers de laatste dag waar een zwemmer aan de start verschijnt. Marjo Goelema sluit het toernooi af met deelname op haar favoriete nummer, de 50m schoolslag. In 2022 werd zij in Rome (ITA) voor het eerst Europees Kampioen op dit nummer.

Evenementswebsite

Livetiming

Livestream

Programma 28 50m schoolslag dames, aanvang ± 12.05 uur

Marjo staat als snelste in haar categorie ingeschreven, er zijn 14 dames in haar categorie ingeschreven. De inschrijftijd van Marjo is net onder de 37 seconden, terwijl ze dit seizoen als snelste tijd 37,10 heeft gezwommen. In de wisselslag estafette wist ze ruim onder de 37 seconden te zwemmen. Het zou mooi zijn als ze ook tijdens deze sessie dit voor elkaar krijg.

Met een titel op de 100m schoolslag is het toernooi al geslaagd, maar ze kan het nog mooier maken door er nog een medaille aan toe te voegen.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com