Opgericht op 20 mei 1968
 
Felicitaties voor deelnemers ONMK2024

Felicitaties voor deelnemers ONMK2024

Werkendam, 27 mei 2024 – Tijdens de trainingen op maandag 27 mei 2024 is een deel van de deelnemers aan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2024 (ONMK2024) die gehouden zijn in Eindhoven gefeliciteerd door de wethouder van Sport van de Gemeente Altena.

Dhr. Sheikkariem feliciteerde de aanwezige zwemmers met hun prestaties en had met iedereen een kort gesprekje.

De wethouder gaf aan graag eens een masterswedstrijd bij te willen wonen en mogelijk dat hij dit gaat doen in november als de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2024 korte baan in Den Haag gehouden worden. Dhr. Sheikkariem is opgegroeid in Rijswijk.

Wij danken dhr. Sheikkariem voor de tijd die hij genomen heeft om naar Zwembad Werkina in Werkendam te komen.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com