Opgericht op 20 mei 1968
 
Voorbeschouwing ONMK2024lb Sessie 1

Voorbeschouwing ONMK2024lb Sessie 1

Van donderdag 2 mei tot en met zondag 5 mei 2024 worden in Eindhoven de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2024 lange baan gehouden. Namens De Biesboschzwemmers zijn 21 deelnemers ingeschreven op 74 persoonlijke en 8 estafette onderdelen. Dit is de grootste inschrijving ooit voor de Biesboschzwemmers. Helaas staan vijf starts als reserve op de lijst waardoor er mogelijk ‘maar’ 20 deelnemers aan de start verschijnen.

Evenementspagina

Livetiming

Livestream

Deelnemers 4

Starts 3, 1 reserve

Donderdag 2 mei 2024

Sessie 1

Inzwemmen 11.30 uur

Wedstrijd 12.30 uur

Programma 1 1500m vrije slag heren, startlijst, aanvang 12.30 uur

Rond de klok van half één gaat de eerste van zes series op de 1500m vrije slag van start. Namens de Biesboschzwemmers komen Wouter van der Stelt (serie 2, baan 7; 13:05 uur) en Sander van Tilburg (serie 3, baan 6; 13:29 uur) aan de start. Beide staan als vijfde in hun categorie ingeschreven, maar misschien zit er wel eremetaal in als er zwemmers van buiten Nederland deelnemen. Wouter start waarschijnlijk in serie 2 en Sander een serie later.

Programma 2 1500m vrije slag dames, startlijst, aanvang 15.15 uur

Bij de dames staan ook twee zwemmers ingeschreven, maar de kans dat Nadine Scheeve mag starten in heel klein. Ze staat op de reservelijst en er staan nog een aantal zwemmers boven haar die eerder mogen deelnemen. Sabrina Boekhout mag in ieder geval starten en zij staat als zesde in haar categorie. Er staan drie deelnemers van buiten Nederland sneller ingeschreven, misschien zit er een medaille in. Ook bij de dames zijn er zes series en Sabrina start in serie 4 op baan 0 (nul) om 16:41 uur.

De eerste sessie lijkt Sabrina een kans op een medaille te hebben en voor Wouter en Sander is het doel een goede race zwemmen.

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com