Opgericht op 20 mei 1968
 
Kamp 2024

Kamp 2024

We gaan weer op kamp! Weten jullie nog hoe leuk het was vorig jaar? Een weekend vol spellen, gezelligheid en plezier. Dit jaar gaan we het net even anders doen als de voorgaande jaren. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Wanneer en waar?

Het kamp vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024. We overnachten op ‘Park Veldzicht’ in Genderen, het voormalige zwembadterrein. 

We slapen in legertenten. Wij zorgen dat de tenten al voor jullie zijn opgebouwd. Je hoeft dus alleen je luchtbed en slaapzak mee te nemen.

Hoe ziet zo’n kampweekend eruit?

Op vrijdagavond ontvangen we je tussen 19.00 en 19.30 uur op Park Veldzicht. Daarna gaan we de slaapplaatsen in orde maken. De rest van de avond en op zaterdag staan er leuke spellen en activiteiten op het programma. Op zaterdagavond sluiten we met elkaar af met een barbecue. De eindtijd is ongeveer 21.00 uur. Uiteraard zorgen wij tijdens het kamp voor genoeg begeleiding.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 25,- per persoon.

Hoe kan ik me opgeven?

Ga je mee? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar secretariaat@b-b-z.nl. We ontvangen jouw aanmelding het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 22 juni 2024.

Wanneer moet ik betalen?

Maak het deelnamegeld (€ 25,-) uiterlijk op 5 juli 2024 over op het bankrekeningnummer van de vereniging: NL30 RABO 0368 7519 02. Vergeet niet je naam erbij te vermelden.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over het kamp? Stel ze gerust! Je kunt ons aanspreken op de training of stuur je vraag naar secretariaat@b-b-z.nl. Een paar weken van tevoren krijg je meer informatie over het kamp mee naar huis.

Hopelijk zien we jou dit jaar ook (weer) op kamp!

Groetjes de Kampcommissie,

Ineke Branderhorst, Lisanne van Noorloos en Marianne van Berchum