Opgericht op 20 mei 1968
 
Voorbeschouwing RZK2023 Dag 3

Voorbeschouwing RZK2023 Dag 3

De derde dag van de Regio Zomer Kampioenschappen 2023 (RZK2023) begint voor de Biesboschzwemmers met de 400m wisselslag voor heren en verder is er nog deelname op de 50 vrije slag, 200 schoolslag, 50 en 100 vlinderslag en als afsluiter de 400m vrije slag

Evenement pagina

Livetiming

Startlijst RZK2023 dag 3

Programma 22 400m wisselslag heren, startlijst, aanvang ± 13.00 uur

Net als het eerste weekend komt Lars de Kooter als eerste van de Biesboschzwemmers aan de start. In de laatste serie van dit nummer komt Lars samen met nog 9 jongens junioren 3 en 4 op het startblok. Van deze 10 tellen er vijf mee voor de Brabantse medailles en Lars staat op basis van de inschrijftijden op een vierde plaats. Misschien kan hij verrassen met een sterke wisselslag.

Programma 24 50m vrije slag heren, startlijst, aanvang ± 13.55 uur

Net als het eerste weekend doet er ook dit weekend een senior mee aan de ‘Brabantse’. Erik Drewes start dit weekend op twee onderdelen en de 50 vrije slag is het eerste nummer. In serie 10 zal Erik zijn baan vrije slag mogen zwemmen. De snelste inschrijvingen komen in serie 20 aan de start en hebben een tijd staan van laag in de 24 seconden of daar nog onder.

Programma 26 200m schoolslag heren, startlijst, aanvang ± 15.00 uur

Opnieuw een heren nummer waar deelname op is en uiteraard komt Lars op dit nummer aan de start. In de finale serie van de jongens junioren 3 en 4 start Lars in baan drie en staat hij als snelste Brabander ingeschreven. De concurrentie ligt hoogstwaarschijnlijk in baan 0 (nul).

Programma 27 50m vlinderslag dames, startlijst, aanvang ± 15.25 uur

In de derde van veertien series komt de enige Biesboschzwemster van deze dag aan de start. Jansje de Ridder staat met een 50 meter bad tijd ingeschreven en het podium is te ver weg. Hiervoor zal ze ruim vier seconden sneller moeten zijn, is de verwachting.

Programma 28 100m vlinderslag heren, startlijst, aanvang ± 15.40 uur

Op de 100 vlinderslag heren is er deelname van de twee heren, namelijk Lars en Erik. Lars start in serie 2 en Erik in serie 5. Podium is voor beide heel ver weg.

Programma 29 400m vrije slag dames, startlijst, aanvang ± 16.00 uur

Jansje mag de derde dag namens de Biesboschzwemmers afsluiten en wel op de 400m vrije slag. Ze verraste halverwege februari in hetzelfde bad met een hele sterke race en het is nu wachten of ze dit weer een keer kan.

Op basis van de inschrijvingen lijkt Lars een kans te maken op eremetaal op de 200 schoolslag en is het afwachten hoe het gaat op de 400 wisselslag. Maar de eerste insteek is een goede race en dat geldt ook voor de deelname op de andere nummers van Lars, Erik en Jansje. Medailles is een gevolg van een goede race

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com