Opgericht op 20 mei 1968
 
Clubkleding weer online te bestellen

Clubkleding weer online te bestellen

Sinds dit weekend is het weer mogelijk om clubkleding online bij Sportemotion te bestellen. In de webshop zijn op dit moment t-shirts en korte broeken te vinden. De polo is NIET kindermaten verkrijgbaar.

Als je hier klikt ga je naar de webshop en kun je de kleding bestellen. Op het t-shirt komt aan de voorkant het logo te staan en op de rug ‘teamBBZ’. Daarnaast staan op de linker bovenarm de logo’s van de twee sponsoren, Cornet groep en Proxsys*. Deze twee bedrijven nemen de kosten van het drukken voor hun rekening. Op de short wordt niets gedrukt.

De kleding die we sinds december 2017 hebben wordt niet meer geleverd. Heb je nog geen clubkleding of wil je wat nieuws, dan kun je het hier bestellen.

Voordat je iets kunt bestellen, moet je je éénmalig registreren als lid van De Biesboschzwemmers. Met die gegevens kun dan inloggen en kun je onze kleding bestellen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% korting op alle andere artikelen in de webshop.

%d bloggers liken dit: