Opgericht op 20 mei 1968
 

Wijnja’s werken aan NK vorm

Leiden, 15 januari 2023 – In Zwembad De Zijl in Leiden kwamen Paul en Annette Wijnja aan de start van een masterswedstrijd. Paul stond ingeschreven voor de 100 vlinder- en vrije slag en Annette zwom de 50 en 100 schoolslag. De afgelopen tijd zijn beide niet fit geweest en dus was het afwachten hoe het met de vorm zat.

Zowel Paul als Annette zullen tevreden teruggekeken hebben op hun races. Paul wist op zijn beide afstanden een masters clubrecord te zwemmen, maar het ging vooral om de tijden en die vielen niet tegen. Voor Annette gold eigenlijk hetzelfde. Zij verbeterde dan geen clubrecords, maar was wel tevreden met haar tijden.

De komende tijd zal er verder gewerkt gaan worden aan de snelheid en dan zal halverwege februari in Heerenveen blijken of het gelukt is om op het juiste moment in vorm te raken.

Uitslag ROM deel 3

%d bloggers liken dit: