Eindstand Zuidelijke Cirkel 2022

Met de wedstrijd in Eindhoven kwam het afgelopen weekend een einde aan de Zuidelijke Cirkel 2022. Na vijf wedstrijden konden het persoonlijke en verenigingsklassement opgemaakt worden. Voor de masters van de Biesboschzwemmers waren er twee persoonlijke medailles.

Zoals eerder al geschreven wist Ingmar Visser brons te halen in het kleine vrije slag en wisselslag klassement in zijn categorie. Voor de wisselslag moest hij van alle vier de slagen 25 meter zwemmen.

#NaamVerenigingTijd
1Andy JonkersZeester-Meerval01:02,20
2Gino MartijnRZ01:03,39
3Ingmar VisserDe Biesboschzwemmers01:12,00

Het kleine vrije slag klassement bestond uit 2 x 25m vrije slag en 2 x 50m vrije slag.

1Andy JonkersZeester-Meerval01:25,40
2Gino MartijnRZ01:25,41
3Ingmar VisserDe Biesboschzwemmers01:44,75

Naast de persoonlijke klassementen wordt er ook een verenigingsklassement bijgehouden. Na de eerste wedstrijd stonden we op een derde plaats, maar al vrij snel moesten we deze positie afstaan. De laatste wedstrijd kwamen er 5 heren en 1 dame aan de start en zij wisten een negende plaats te behalen.