Opgericht op 20 mei 1968
 

Ingmar Visser ook in België in de prijzen

Sint Niklaas, 15 augustus 2022 – Op het provinciaal domein ‘De Ster’ werd voor de 49e keer een open water wedstrijd georganiseerd. Ingmar Visser kwam als één van de Nederlanders namens de Biesboschzwemmers aan de start. Ingmar startte ’s morgens op de 3000 meter schoolslag bij de heren en ’s middags op de 1000m schoolslag bij de masters. Op beide nummers wist hij in de prijzen te eindigen.

In een veld van negen deelnemers wist Ingmar een goed tempo te zwemmen. Het verschil tussen de eerste drie zwemmers was ongeveer anderhalve minuut en daarna was er een gat van vijf minuten. Ingmar wist beslag te leggen op de derde plaats en was hier tevreden mee. Hij hoefde maar 24 seconden toe te geven op de nummer twee.

Later op de kilometer kwam Ingmar opnieuw als derde aan de finish, echter Ingmar tikte als tweede in zijn categorie aan en dus mocht hij een zilveren medaille ophalen. Het verschil met de snelste uit zijn categorie was bijna anderhalve minuut, maar Ingmar was bijna vier minuten sneller dan de derde zwemmer.

De volgende wedstrijden zijn voor Ingmar weer in Nederland. In het eerste weekend van september gaat hij deelnemen aan wedstrijden in Goes en Vlissingen.

Uitslag

%d bloggers liken dit: