Opgericht op 20 mei 1968
 
Zomerstop 2022

Zomerstop 2022

Werkendam, 11 juli 2022 – Nu de scholen vakantie hebben, betekent dit ook dat er een aantal zwemtrainingen de komende weken komen te vervallen. Het gaat dan om de trainingen van de minioren en aspiranten en het trimzwemmen.

Vanaf maandag 18 juli tot en met zondag 7 augustus 2022 komen de trainingen op maandag en donderdag avond van 18.30 tot 19.15 uur te vervallen. Vanaf maandag 8 augustus is er weer trainen voor de zwemmers die behoren tot de minioren en aspiranten groep. Het kan zijn dat de eerste week er andere trainers staan, omdat de vaste trainers (nog) met vakantie zijn.

Het trimzwemmen is voor het laatst op woensdag 20 juli en de eerste training na de zomerstop is op woensdag 17 augustus.

De trainingen op maandag en donderdag om 19.15 en 20.15 uur gaan gewoon door net als de trainingen op dinsdag avond van 20.30 tot 21.45 uur en op zaterdag tussen 7 en 9 uur.

In de week van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september komen alle trainingen in Zwembad Werkina te vervallen vanwege de zwem4daagse. Op zaterdag 3 september is er wel trainen, maar dit zal op een aangepaste tijd zijn. De exacte tijden volgen later.

Vanaf maandag 5 september gaan de binnen trainingen in Andel en Oosterhout beginnen met uitzondering van zaterdag 10 september. Zaterdag 10 september is de Biesbosch Open Water Race en dan zijn er te weinig trainers beschikbaar. De eerste zaterdagtrainingen in Andel en Gorinchem zijn op 17 september.

%d bloggers liken dit: