Opgericht op 20 mei 1968
 
Lars winnaar Altena Sport Award Jeugd

Lars winnaar Altena Sport Award Jeugd

Oorkonde en beeld Altena Sport Award
Oorkonde en beeld Altena Sport Award

Vanavond tussen de trainingen door is Lars de Kooter verrast door de Sportraad Altena. Lars was genomineerd voor de Altena Sport Award in de categorie jeugd en de jury heeft Lars uitgeroepen tot winnaar.

Lars heeft zijn nominatie te danken aan zijn Nederlandse titel op de 3000m schoolslag bij de jeugd tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen die gehouden werden in Sleeuwijk en georganiseerd door De Biesboschzwemmers. Tijdens dit kampioenschap behaalde Lars ook nog zilver op de 1500m schoolslag bij de jongens junioren 1 en 2. In 2021 was Lars ook nog succesvol tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen 2021 korte baan in Eindhoven op de 100 en 200 schoolslag. Hij werd op beide nummers derde bij de jongens junioren 1 en 2.

De Altena Sport Award kun je eenmaal winnen per categorie. Lars kan dus over een aantal jaren bij de senioren opnieuw een gooi doen naar de prijs.

Namens het bestuur en de leden, Lars gefeliciteerd met deze prijs en hopelijk win je over een aantal jaren bij de senioren ook de Sport Award

%d bloggers liken dit: