Opgericht op 20 mei 1968
 
Goede sprint Lars de Kooter tijdens ITT2022

Goede sprint Lars de Kooter tijdens ITT2022

Eindhoven, 20maart 2022 – De laatste dag van de International Talent Trophy 2022 (ITT2022) begon met een kleine teleurstelling. Doordat Tess Vonk zich niet fit voelde, kon ze niet naar Eindhoven gaan om daar de laatste afstanden te zwemmen. Lars de Kooter was de enige die dus aan de start verscheen en hij wist op de vrije slag sprint een dik persoonlijk record te zwemmen.

De eerste afstand die Lars mocht zwemmen was de 200 schoolslag en daarop wilde hij proberen zijn tijd van een maand geleden aan te scherpen. Toen ging de laatste baan technisch niet helemaal goed. Vandaag was het gevoel goed, maar helaas ging het allemaal langzamer dan gewenst. Na 200 meter was Lars ruim een seconde langzamer dan een maand geleden.

Een klein uur later mocht Lars startten op de 50 vrije slag en daarop wist hij al zijn energie nog één keer aan te spreken en wist hij ruim vier tienden van zijn persoonlijk record af te halen. Hiermee kwam er een einde aan een goed zwemweekend met veel leerpunten. De volgende keer dat Lars en mogelijk ook Tess aan de start verschijnen is over een week in Papendrecht tijdens een wedstrijd van het Lange Afstand Circuit (LAC).