Opgericht op 20 mei 1968
 

B’tjes voor De Biesboschzwemmers

Van maandag 27 september tot en met vrijdag 29 oktober 2021 is er een actie bij Albert Heijn Van Vuuren voor verenigingen en stichtingen in Werkendam. De AH Van Vuuren stelt € 10.000,00 beschikbaar. We willen het geld gebruiken voor de scholing van de trainers, maar ook voor de aanschaf van trainingsmaterialen.

Bij elke besteding van € 10,00 ontvangt de klant een B’tje en deze kunt u inleveren in onze verenigingskoker in het actiedisplay. In deze display vindt u alle deelnemende verenigingen aan deze actie.

We hopen dat veel klanten van AH Van Vuuren B’tjes in onze koker deponeren. We rekenen op u!

Rabo ClubSupport
Mocht je niet in Werkendam naar de Albert Heijn gaan, dan kun je binnenkort de Biesboschzwemmers ook op een andere manier ondersteunen. Van 4 tot en met 25 oktober 2021 is de Rabo ClubSupport, voorwaarde is wel dat lid bent van Rabobank Altena Bommelerwaard. Begin november 2021 krijgen we te horen hoeveel stemmen we gekregen hebben en welk bedrag dit oplevert. Vorig jaar hebben we 122 stemmen gekregen. Ben je nog geen lid, hier kun je meer informatie vinden over het GRATIS lidmaatschap en lid worden. Meer informatie over de Rabo ClubSupport volgt laten.

%d bloggers liken dit: