Opgericht op 20 mei 1968
 
Kamp 2021

Kamp 2021

We gaan weer op kamp! Weten jullie nog hoe leuk het was twee jaar geleden? Een weekend vol leuke spellen, gezelligheid en plezier. Helaas konden we vorig jaar niet in verband met het coronavirus. Dit jaar gaan we het weer proberen. Ga jij mee? Geef je dan snel op!

Het kamp vindt plaats in het weekend van 24, 25 en 26 september 2021. We overnachten in kampeerboerderij ’t Uilenest’ in Geldrop.

Tijdens het kampweekend spelen we leuke spellen en doen we activiteiten voor jong en oud. Op vrijdagavond vertrekken we rond 19.00 uur vanaf de carpoolplaats bij de Xinix in Nieuwendijk. Op zondag zijn we rond 16.00 uur weer terug op de carpoolplaats in Nieuwendijk. Wil je liever niet tot en met zondag blijven? Het is altijd mogelijk om op zaterdagavond na het eten te vertrekken. Geef dit dan aan bij je aanmelding.

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet volgen. Misschien blijven de maatregelen langer van kracht en kunnen we toch niet op kamp. We laten jullie dit dan zo snel mogelijk weten. Heb je je opgegeven, maar twijfel je tegen die tijd toch om mee te gaan? Daar hebben we alle begrip voor. Je kunt je aanmelding altijd zonder kosten annuleren.

Ga mee!
Heb jij ook zin om met ons mee te gaan op kamp? Geef je dan zo snel mogelijk op! Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor meer informatie. Wanneer je je hebt opgegeven, krijg je ruim voor aanvang van het kamp meer informatie mee naar huis.

We hopen met een grote groep zwemmers naar Geldrop te vertrekken!

Meer informatie vindt je hier.

%d bloggers liken dit: