Opgericht op 20 mei 1968
 

Geslaagden 2020-2021

Vandaag werd bekend gemaakt wie er geslaagd zijn voor hun examen en bij de Biesboschzwemmers zijn er diverse personen die dit jaar examen hadden gedaan. De spanning die er normaal is, werd nog extra opgevoerd voor Ilona Swart.

Dinsdag kwam naar buiten dat het examen geschiedenis van Ilona zoek was geraakt bij de post en dat het daardoor onzeker was of op donderdag 10 juni bekend gemaakt kon worden of ze geslaagd was. Een dag later, woensdag 9 juni, bleek het examen niet zoek te zijn, maar waren er verschillen in interpretatie tussen de eigen docent en de tweede corrector. Hierdoor was er een verschil van enkele tienden tot een hele punt in het nadeel van de leerlingen. Dit had tot gevolg dat de examen nogmaals bekeken moeten worden door een andere corrector.

Op de dag dat de resultaten bekend worden, kreeg Ilona te horen dat ze geslaagd is. De schoolleiding heeft gekeken of de betrokken leerlingen zonder geschiedenis toch geslaagd zijn en dit geldt voor Ilona. Er is een zogenaamde duim op geschiedenis geplaatst, ofwel het vak telt niet mee.

Ilona en familie van harte gefeliciteerd met het behalen van je examen en geniet van het feestje.

Voor Chimène Huisman en Anna Burghout was het iets minder spannend, maar dat wil niet zeggen dat zij niet in spanning zaten tot bekend was dat zij geslaagd waren. Ook deze dames hadden hun examens goed gemaakt en dus mogen zij binnenkort hun diploma ophalen en kunnen zij volgend jaar naar een nieuwe school.

Als er meer leden zijn die examen hebben gedaan, geef dit dan door aan de webmaster.

%d bloggers liken dit: