Opgericht op 20 mei 1968
 

Fietspuzzeltocht basisschoolleerlingen

Een aantal weken geleden was er een fietstocht voor de oudere leden van de Biesboschzwemmers, maar ook aan de jongere zwemmers wordt er gedacht. Op zaterdag 12 juni organiseert de activiteiten commissie speciaal voor de leden van de Biesboschzwemmers die op de basisschool zitten een fietspuzzeltocht.

Als je lid van bent van de Biesboschzwemmers mag je samen met je papa, mama, opa, oma, etc. als je onder 10 jaar bent meedoen aan de speurtocht. Ben je 10 jaar of ouder dan mag je alleen door Werkendam speuren, maar je mag natuurlijk ook samen met een vriendje of vriendinnetje meedoen. Dit vriendje of vriendinnetje moet wel op de basisschool zitten.

Lever het strookje van de uitnodiging uiterlijk 10 juni in bij Heidi of Jacqueline en dan hopen we dat je een leuke speurtocht gaat hebben.

%d bloggers liken dit: