Opgericht op 20 mei 1968
 

Inschrijven Swimteam Tryout Series 27-plussers

Met ingang van zaterdag 5 juni worden de regels ter bestreiding van het coronavirus verder versoepeld en dit heeft ook tot gevolg dat de 27-plussers weer aan wedstrijden mogen deelnemen. Het gaat dan wel alleen om onderlinge wedstrijden, maar na een hele lange periode zonder wedstrijden kunnen ook de ‘oudjes’ weer eens lekker racen.

Op zaterdag 5 juni staat de tweede wedstrijd van de Swimteam Tryout Series gepland en de eerste editie was een succes en nu ook de 27-plussers mee mogen doen kan het een nog groter succes worden. Het inzwemmen is om 17:30 uur en de wedstrijd zal om 18:00 uur beginnen. De weersverwachtingen zijn qua temperatuur goed, het is te hopen dat we net als de eerste wedstrijd het drooghouden.

Er is gekozen om voor de 27-plussers aparte nummers toe te voegen. Het gaat om de 100 vlinder-, rug-, school-, vrije en wisselslag en de 50 vlinder-, rug-, school- en vrije slag. Als je mee wilt doen, schrijf je dan uiterlijk donderdag 3 juni 2021 in.

Als er officials zijn die kunnen en willen fungeren, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Dirk de Kooter.

Op 19 juni staat de derde wedstrijd van de Swimteam Tryout Series gepland en welke nummers we daar aan toevoegen zal de komende week bekeken worden. Noteer de datum alvast in je agenda.

%d bloggers liken dit: