Opgericht op 20 mei 1968
 

Vandaag teamBBZ kingsride

Vandaag staat de teamBBZ fietstocht op het programma. In eerste instantie zou er op 2e paasdag gefietst worden, maar de slechte weersvoorspellingen zorgden ervoor dat de fietstochten uitgesteld moesten worden.

De weersverwachting is deze keer goed. Het blijft droog en de temperatuur ligt rond de 15 graden.

Weersverwachting dinsdag 27 april 2021

Er zijn vier tochten variërend van 20, 34, 48 en 100km. De langste tocht was eigenlijk 94, maar omdat 100km op Strava mooier staat volgens de organisator is er 6km toegevoegd aan de route. Centraal bij de tochten staan de zwembaden waar de Biesboschzwemmers trainen namelijk Werkina (Werkendam), AquaAltena (Andel), Caribabad (Gorinchem) en De Warande (Oosterhout).

We wensen de ongeveer 40 deelnemers veel plezier.

%d bloggers liken dit: