Opgericht op 20 mei 1968
 
Succesvolle teamBBZ fietstochten

Succesvolle teamBBZ fietstochten

Vandaag hebben ongeveer 40 leden en geinteresseerden deelgenomen aan de uitgestelde teamBBZ paasfietstochten. De weersvoorspellingen voor 2e paasdag waren te slecht om de fietstochten te houden dat er besloten was om deze te verplaatsen naar Koningsdag. De fietstochten werden ook omgedoopt tot teamBBZ kingsride. Er kon deelgenomen worden aan vier fietstochten die langs één of meerdere zwembaden voerden waren de Biesboschzwemmers trainen.

Om 9 uur startten de deelnemers aan de langste tocht, de vier zwembaden fietstocht. Deze tocht ging langs de zwembaden in Oosterhout, Andel en Gorinchem en eindigde bij het beginpunt in Werkendam. Op het laatste moment had organisator Paul Wijnja de tocht met 6km verlengd, zodat de afstand 100km werd. Hij deed dit onder het mom van het staat leuk op Strava.

Een uur later gingen de deelnemers aan de drie baden route (48km) van start en daarna weer ongeveer een uur later de deelnemers aan de twee baden (32km) route die naar Andel voerde vanaf Werkendam en ook weer terug naar Werkendam. Als laatste konden de deelnemers startten die voor de één zwembadroute hadden gekozen. Deze route was 20km en voerde door het land van Altena met begin- en eindpunt Werkina.

Na afloop kregen de deelnemers een koeltasje met daarin drie blikjes en een bidon van sponsor Doubdle.

Tasje met inhoud van sponsor Doubdle.
Tasje met inhoud van sponsor Doubdle.

 

Hieronder enkele foto’s van de langste tocht. Wie nog meer foto’s heeft kan deze mailen naar de webmaster en geef dan aan welke route je gedaan hebt.

Op naar het volgende evenement en hopelijk is dat een zwemwedstrijd want dat is toch hetgeen dat een zwemvereniging hoort te organiseren. De fietstocht was een mooie activiteit om gezamenlijk bezig te zijn.

%d bloggers liken dit: