Opgericht op 20 mei 1968
 
Informatie donderdag 20 augustus Testwedstrijd teamBBZ

Informatie donderdag 20 augustus Testwedstrijd teamBBZ

Vanavond is de tweede poging om een testwedstrijd te houden voor de zwemmers die willen kijken hoe ze er momenteel voor staan. Vorige week werd de wedstrijd rond de klok van acht uur afgeblazen vanwege het slechte weer. We hopen dat we deze beslissing vanavond niet hoeven te nemen.

Training

In tegenstelling tot vorige week is er geen trainen deze avond. Zwembad Werkina is tot 20:30 uur open, waardoor de training is komen te vervallen. Als je wilt zwemmen moet je reserveren via de website van het zwembad. Het is vandaag mogelijk om te zwemmen zonder dat je een abonnement hebt.

Wedstrijd

Omdat het zwembad tot 20:30 uur open is, begint de wedstrijd rond 20:45 uur. De zwemmers die meedoen aan de wedstrijd hebben dus een kwartiertje om in te zwemmen. Net als vorige week beginnen we met de 800m en hieraan doen vijf zwemmers mee. Bij de overige nummers gebruiken we de baan twee tot en met vijf, maar de laatste baan zal niet vaak gebruikt worden.

Zoals gebruikelijk hebben we geen voorstart, maar moeten de zwemmers op tijd achter het startblok staan.

Na programma zes is er een korte pauze om te drinken en de zwemmers die nog een keer aan de start komen even wat extra rust te geven.

Het programmaboek is te vinden op de livetimingpagina en is daar kosteloos te downloaden. Alleen voor de officials zal er een programma gedrukt worden.

Voor iedereen geldt, houdt je aan de momenteel geldende regels omtrent het bestrijden van het coronavirus.

%d bloggers liken dit: