Testwedstrijd een week verplaatst

Vanavond zou om 20.30 uur de testwedstrijd plaatsvinden, maar helaas begon het om 19.30 uur te onweren. In eerste instantie klonk het vrij ver weg, maar dit veranderde een kwartier later. Rond de klok van 20.00 uur werd daarom besloten om de wedstrijd te annuleren en een week te verplaatsen.

Rond het beoogde tijdstip was het droog en dus lijkt het er op dat de beslissing te vroeg genomen is, maar het had ook heel anders kunnen gaan.

De wedstrijd wordt nu verplaatst naar donderdag 20 augustus 2020 en de aanvang zal weer rond 20.30 uur zijn. We hopen dat het weer deze keer wel meewerkt en dat we als nog de strijd met elkaar en de klok aan kunnen gaan. Degene die willen trainen, kunnen dit doen tussen 19.15 en 20.15 uur.

Mocht je als nog mee willen doen, iets anders willen zwemmen of toch niet mee doen, geef dit dan door aan Dirk de Kooter.

Livetiming