Informatie donderdag 13 augustus 2020

Morgen, donderdag 13 augustus 2020, staat de testwedstrijd op het programma, maar naast de wedstrijd kan er ook getraind worden. In dit bericht tref je alle informatie aan die van belang is voor de training en wedstrijd.

Training
De training, voor de degene die momenteel op donderdag mogen trainen, is van 19.15 tot 20.15 uur. Dus de junioren, aspiranten > 12 jaar, senioren en masters trainen tegelijk. Afgelopen maandag 10 augustus is dit ook zo gegaan en we hopen dus dat dit ook morgen gaat lukken. Voor degene die meedoen aan de wedstrijd is het niet verstandig om eerst te trainen en dan nog de wedstrijd te zwemmen.

Wedstrijd
Aan de wedstrijd doen 25 zwemmers mee, een aantal wat ondergetekende verrast heeft. Fijn dat er zoveel zwemmers zijn die willen kijken hoe het momenteel gesteld is met de snelheid. De wedstrijd zal rond 20.30 uur beginnen. Dit is voor de zwemmers die eerst getraind hebben, de gelegenheid te bieden zich om te kleden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent!

We beginnen met de 800m er hiervoor zoeken we nog minimaal één en maximaal twee tijdwaarnemers. Dit mag ook een ouder zijn, maar dan wel graag iemand met de nodige ervaring van het opnemen van tijden. Naast de tijdwaarnemers zijn er ook vijf personen nodig om de telbordjes van de zwemmers te draaien. Als je wilt helpen, geef dit dan aan ondergetekende door (als je dit nog niet gedaan hebt). Ook voor hen geldt, wees op tijd aanwezig!

Voor de overige nummers gebruiken we de banen twee tot en met vijf en hebben we met vier tijdwaarnemers voldoende klokkers. Er zal niet al te streng gekeken worden, maar we gaan er vanuit dat iedereen conform de reglementen alles goed uitvoert.

Na programma 6 is er een korte pauze om even te drinken en de zwemmers die nog een keer aan de start komen een beetje bij te komen.

Er zal uiteraard geen programma verkoop zijn, maar het programma is te vinden op de livetimingspagina.

Voor iedereen geldt of je komt trainen of deelneemt aan de wedstrijd, houdt je aan de momenteel geldende regels omtrent het coronavirus.

Tot morgen in Zwembad Werkina.

Ps. Of de training en/of wedstrijd doorgaat is uiteraard ook afhankelijk van het weer (maar dat zien we morgen ter plaatse).