Testwedstrijd donderdag 13 augustus 2020

Wegens de lange periode dat er al geen wedstrijden gezwommen zijn, is er besloten dat we op donderdag avond 13 augustus 2020 iedereen die op donderdag avond mag trainen (groepen 2, 3 en 4) de kans willen geven om een wedstrijd te zwemmen.

Hoe we alles in het vat gaan gieten is nog niet bekend. We kunnen er voor kiezen dat er getraind wordt tussen 19.15 en 20.15 uur voor degene die NIET mee willen doen aan de wedstrijd, maar wel willen trainen en daarna de wedstrijd houden. Echter we kunnen er ook voor kiezen eerst de wedstrijd te houden en daarna nog een trainingsuur aan te bieden voor degene die willen.

Wat wordt er nu van je verwacht? Als je mee wilt doen aan de wedstrijd geef dan op welke twee afstanden je wilt zwemmen. Geef dan ook aan welke afstand je eerste voorkeur is. Wil je niet meedoen aan de wedstrijd, maar wel trainen stuur dan een email.

Uiterlijk maandag 10 augustus wil ik van je weten of je mee wilt doen aan de wedstrijd en welke afstand(en) je wilt zwemmen of je wel wilt trainen.

Als je niet mee wilt doen aan de wedstrijd en ook niet wilt/kunt trainen, dan hoef je dus niets te doen.

Ps. Als je wilt helpen bij de wedstrijd, zoals klokken, geef dit dan ook even door aan de zwemcommissie.