Zomervakantie 2020

Normaal gesproken is er in de zomer een periode van vier weken dat er niet getraind wordt. Echter door de coronacrisis is het één en ander anders dan normaal.

Voor de jongste zwemmers, die trainen tussen 18.30 en 19.15 uur, is er GEEN trainen van maandag 27 juli tot en met zondag 23 augustus. De eerste training voor deze groep is dus op maandag 24 augustus. De reden hiervoor is dat er te weinig trainers in die periode beschikbaar zijn om te kunnen trainen.

De zwemmers van de andere groepen, die om 19.15 uur (aspiranten > 12 jaar, junioren en masters) en 20.15 uur (senioren) beginnen, kunnen wel door trainen in deze periode. Ook de trainingen op dinsdag (senioren) en zaterdag (junioren, senioren en masters) gaan in deze periode door. Het kan wel zijn dat er een andere trainer dan normaal voor de groep staat vanwege de vakantie.

LET OP: aanstaande zaterdag 18 juli begint de training een kwartier eerder vanwege diplomazwemmen. Dus degene die twee uur willen trainen, beginnen om 6.45 uur en eindigen om 8.45 uur. Degene die een uur willen trainen, kunnen kiezen om 6.45 uur (senioren) of 7.45 uur (junioren, senioren en masters) te beginnen.