ONMK2020kb: Voorbeschouwing sessie 6 ONMK2020kb

Het programma van de laatste ochtendsessie van de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2020 korte baan bestaat uit de 800m vrije slag dames, 400m wisselslag heren en 4x100m vrije slag estafette. Namens de BBZ-masters is er alleen deelname aan de 400m wisselslag.

Zondag 26 januari 2020
Sessie 6
Inzwemmen 8.00 uur
Wedstrijd 9.00 uur
Evenementenpagina
Livetiming

Programma 32 400m wisselslag heren, startlijst, aanvang ± 10.30 uur
Pieter Pijnenburg zwom tijdens de Brabantse Winter Kampioenschappen in Eindhoven net boven de vijf minuten en voor aanvang het ONMK2020kb was het doel om binnen de vijf minuten te finishen. Het zal een moeilijk verhaal worden aangezien de vorm niet is, wat Pieter er van gehoopt heeft. Pieter staat als tweede van de vijf deelnemers ingeschreven. Twee concurrenten zwemmen in de serie voor Pieter en dus weet hij wat hem te doen staat.

Na de ochtend sessie zullen ’s middags Nadine Scheeve, Annette Wijnja, Nico Swart, Sanne van de Pol, Mandy Swart, Marjo Goelema en Paul Wijnja Pieter vergezellen tijdens de laatste sessie in Zwemcentrum Rotterdam.