BWK2019: seizoensrecord Pieter Pijnenburg

Eindhoven, 16 november 2019 – Tijdens de eerste dag van de Brabantse Winter Kampioenschappen kwam Pieter Pijnenburg namens de Biesboschzwemmers aan de start op één onderdeel. Pieter had de limiet gezwommen voor de 200m wisselslag.

Pieter stond bij de heren als negende van de tien zwemmers ingeschreven en na de 200 meter stond Pieter als negende geklasseerd in de uitslag. Pieter begon iets sneller dan medio september in Etten-Leur en hij was na de 200m wisselslag nog steeds sneller dan bijna twee maanden geleden.

Pieter was tevreden over zijn wisselslag, maar op de rug- en schoolslag had geen lekker gevoel. De vrije slag ging weer goed, maar zijn split van 34 seconden is te traag.

Morgen komt Pieter opnieuw aan de start, hij mag dan de 50m schoolslag zwemmen. Eerder op de dag zal Roos starten op de 100m vrije slag.