Sparen voor gratis sportartikelen van De Biesboschzwemmers

Vanaf maandag 16 september gaan wij samen met Albert Heijn Van Vuuren en Etos Van Vuuren een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Albert Heijn en Etos sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 10 weken lang ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn en Etos Van Vuuren een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van de Albert Heijn inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/ahvanvuuren word je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 16 september naar Albert Heijn en Etos Van Vuuren en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!