Trainingen voorjaarsvakantie

Op dit moment zijn de scholen uit de Regio midden gesloten vanwege vakantie. Volgende week (4-8 maart) hebben de leerlingen in het zuiden vakantie. Voor de trainingen van De Biesboschzwemmers hebben deze weken gevolgen op zaterdag, maandag en dinsdag.

De training op zaterdag 2 maart in het Caribabad te Gorinchem is op een later tijdstip namelijk van 7.45 tot 8.45 uur. De reden hiervoor is dat er geen zwemles is en dat we dan op een later tijdstip moeten trainen. De training in AquaAltena te Andel is op het normale tijdstip van 9.00 tot 10.00 uur.

Op maandag 4 en dinsdag 5 maart is er GEEN trainen in Recreatieoord De Warande vanwege de carnaval. Er was een kleine hoop dat het zwembad open zou zijn, maar ze sluiten op beide dagen om 12.00 uur de deur om carnaval te vieren. De trainingen in AquaAltena te Andel op maandag 4 maart van 20.45 tot 21.45 uur en op dinsdag 5 maart van 21.15 tot 22.00 uur gaan gewoon door.

Degene die op donderdag trainen in de banen 6 en 7 moeten voor donderdag 28 februari een t-shirt met mouwen meenemen.

Geef een reactie