BWK2018: Sterk slot Biesboschzwemmers

De laatste dag van de Brabantse Winter Kampioenschappen 2018 (BWK2018) heeft voor de vier meiden van de Biesboschzwemmers een goed resultaat opgeleverd. Romée van Rossem, Nicole Bogerd, Floor van Dijk en Roos Suppers wisten op de 4x100m wisselslag estafette zesde te worden.

In de eerste serie van de drie series begon Romée op de rugslag met een kleine verbetering van haar rugcrawl record, ze was 0,03 seconden sneller. Nicole nam goed over en wist een goede schoolslag tijd neer te zetten. Voor Floor ging de vlinderslag niet volledig naar wens, aangezien haar tijd te vergelijken was met de tijd van oktober van dit jaar. Roos gooide nog één keer in haar 100 meter vrije slag en voor het eerst wist zij binnen de 70 seconden de vier banen af te leggen. De splittijd van Roos was één minuut en 9,92 seconden.

De eindtijd was ruim voldoende om drie teams achter zich te houden en met een goed gevoel weer naar huis te gaan.

Over enkele weken staat de volgende wedstrijd voor deze dames op de agenda, dan helaas geen estafette maar wel een aantal persoonlijke starts. Het kalenderjaar wordt afgesloten met de clubkampioenschappen in Andel op zaterdag 22 december waar alle leden bij aan de start verwacht worden.

Geef een reactie