Programma Swimkick/Minioren deel 1

Komende zaterdag, 13 oktober 2018, is de eerste wedstrijd van het Swimkick en Minioren circuit 2018-2019. Aan deze wedstrijd zijn enkele nummers toegevoegd voor de oudere zwemmers. De Biesboschzwemmers zijn gastheer in zwembad AquaAltena te Andel. Het inzwemmen begint om 14.30 uur en de wedstrijd zal om 15.00 uur beginnen. Na iets meer dan 2 uur is het einde van de wedstrijd gepland.

Programma
Omdat van tevoren niet bekend is hoeveel ouders er komen, is er een beperkte hoeveelheid programma’s beschikbaar voor de verkoop. Deze kosten € 1,00. Mocht u nu graag een programma willen dan kunt het downloaden op de website. De link naar het programma staat hieronder.

Livetiming
Het is ook mogelijk om de uitslagen op de telefoon te bekijken. Op de livetimingspagina komen de officieuze resultaten te staan. Er is ook een app voor de mobiele telefoon of tablet.

Klik op onderstaande knop, voor de download uit de App Store.

 

 

Oproep
Om het bad snel klaar te hebben voor de wedstrijd moeten de wedstrijdlijnen er ingelegd worden, stoelen voor de officials en speaker klaar gezet worden. Het zou prettig zijn als er een aantal mensen hierbij helpen, dan is dit het snelste gedaan. Vanaf 14.00 uur zal Dirk aanwezig zijn om het bad op te bouwen. Na de wedstrijd moet het bad weer opgeruimd worden en ook dan maken vele handen licht werk.

‘Regels’
De kinderen worden om 14.20 uur in de hal van het zwembad verwacht en zij mogen om gaan kleden als het zwembad opgebouwd is. Voor de begeleiding is het prettig als de kinderen tijdens de wedstrijd bij de ploeg blijven. Dan hoeven ze niet te gaan zoeken als de kinderen mogen zwemmen. Ook de zwemmers in de laatste nummers willen aangemoedigd worden, dus het zou leuk zijn als hun clubgenoten er dan ook nog zijn.

We hopen dat we zaterdag een leuke wedstrijd hebben met mooie resultaten.

Geef een reactie