Terugblik op de opening van het seizoen

Het seizoen is alweer begonnen en we kijken terug op een mooie opening. Beide workshop trainers/begeleiders hebben hun terugkoppeling doorgegeven en materiaal online gezet. Deze informatie vinden jullie hieronder. Daarnaast zijn er foto’s online te vinden en die staan onderaan. We hopen dat jullie het een geslaagde avond vonden!

Workshop CrossFit
Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement die wij, Edwin Berkemeyer en Michael Klop, samen hebben mogen organiseren voor jullie. Deze avond stond in het teken van de opening van het nieuwe seizoen. We hebben 3 groepen van +/- 20 mannen, vrouwen en kinderen getraind waarbij we CrossFit met zwemmen gecombineerd hebben. We hopen dat jullie naast de spierpijn toch een positief gevoel aan het CrossFitten over hebben gehouden.
Hierbij willen we iedereen bedanken voor de inzet en energie die iedereen heeft gegeven! Wij hebben ervan genoten en het was erg leuk om dit te mogen doen voor deze enthousiaste mensen! Mochten jullie nog meer informatie willen of vragen hebben neem dan contact met ons op via facebook of via https://www.eabpersonaltraining.nl/ Tot het volgende evenement!

Workshop Mentale training
Het was een mooie aftrap vorige week maandag! Dank voor jullie belangstelling, vragen en enthousiasme. Om je doelen te halen heb je technische, tactische, fysieke én mentale vaardigheden nodig. Gebruik het stellen van doelen en concentratie (het richten van je aandacht) om te werken aan je focus, zelfvertrouwen en emotieregulatie. Er is veel voorbij gekomen. Kies één of twee punten uit de presentatie voor jezelf uit waarvan je denkt “daar kan ik wat mee” en ga ermee aan de slag. Zoals afgesproken stuur ik jullie de link naar de presentatie: Introductie mentale training.

Begin met mentaal trainen
Ook heb ik iets verteld over een nieuwe online training “Gezond Presteren” voor vrouwen van 16 jaar en ouder die hardlopen, fietsen of zwemmen. In de bijlage vind je de flyer. Een andere online training die een goed startpunt vormt om te werken aan je mentale kwaliteiten is de module “Flow: jij op je best” (16+ jr.). Deze is verkrijgbaar voor € 25 en je kunt eerst gratis een demo aanvragen om te beoordelen of het wat voor je is. Hier vind je meer informatie: https://shop.prestum.nl/type/trainingen/cursus/flow-training.

Voor de jonge sporters (12-18 jr.) is de training Top in je Kop een aanrader. Je kunt stapsgewijs Brons, Zilver en Goud behalen op het mentale vlak. Ook voor deze training is een gratis demo beschikbaar. Vanaf € 19,95 kun je beginnen, https://shop.prestum.nl/mentale-training.

Veel plezier met trainen en neem gerust contact op als je vragen of feedback voor me hebt.
Mitchel Kevenaar.

Geef een reactie