Kick-off seizoen 2018-2019

De vakantie is halverwege en dat betekent dat over twee weken de aftrap is van het seizoen 2018-2019. Deze avond zullen we informatie geven over het komende seizoen, welke wedstrijden er zijn, wat we van jullie verwachten en daarnaast zijn er één of twee workshops (afhankelijk van je leeftijd).

De zwmemers tot 12 jaar beginnen de avond om 18.20 uur met de informatie over het komende seizoen en daarna krijgen zij een workshopt Cross-fit. Deze wordt gegeven door Edwin Alejandro Berkemeyer en Michail Klop.

De zwemmers vanaf 12 jaar worden om 18.35 uur verwacht in ‘t Bieshonk en zij krijgen twee workshops. De eerste workshop is ook de cross-fit en daarnaast krijgen zij een sessie mentale training onderleiding van Mitchel Kevenaar.

Voor de zwemmers tot 12 jaar duurt de avond tot ongeveer 19.30 uur en de oudere zwemmers zullen rond 21.30 uur klaar zijn. Wat je mee moet nemen, krijg je nog te horen.

Voor het indelen van de groepen is het nodig dat we weten wie er allemaal komen. Als je mee wilt doen, schrijf je dan hier in en doe dit uiterlijk 13 augustus. Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie