Opgericht op 20 mei 1968
 

Celine Besselink verbetert zich op regio kampioenschap

Eindhoven, 2 juni 2018 – Tijdens de derde dag van de Regio Zomer Kampioenschappen 2018 (RZK2018) kwam Celine Besselink namens de Biesboschzwemmers aan de start. Namens Den Doorn kwamen Nicole Bogerd en Roos Suppers aan de start. Alle drie de meiden zwommen de 50 vrije slag.

Celine startte een serie na Roos en Nicole en reageerde snel op het startsignaal, maar dit was volgens de jury in orde. Na 50 meter tikte Celine 0,12 seconden onder haar persoonlijk record aan. Een mooi debuut op een kampioenschap en misschien komt er wel een vervolg komende winter.

Bij de junioren 2 startten Roos en Nicole en zij zwommen in dezelfde serie en ook nog eens naast elkaar. Roos was bij het startsignaal iets te snel weg, dus haar tijd werd uit de uitslag gehaald. Als Roos op tijd was gestart, dan had ze een klein persoonlijk record gezwommen. Nicole tikte net achter Roos aan, maar haar eindtijd was nipt langzamer dan haar inschrijftijd. Nicole komt morgen op de 50 schoolslag aan de start.

Met de start van Celine is de deelname van de Biesboschzwemmers aan de Regio Kampioenschappen voorbij. Volgende week komen enkele minioren aan de start van de minioren finales van Brabant.