Tussenstand Zuidelijke Cirkel 2018

Afgelopen weekend was de tweede wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2018 en daarin hebben de negen masters een goed resultaat neergezet. Als we kijken naar de medailles zijn we op ene zesde plaat geeeindigd met 9 goud, 8 zilver en 7 brons.

Echter in het verenigingsklassement worden de resultaten per leeftijdscategorie met elkaar vergeleken en hierin hebben we met een gedeelde derde plaats een goed vervolg gegeven aan de eerste wedstrijd in Gorinchem. We delen de derde plaats van ronde twee met Den Doorn. Na twee wedstrijden staan de masters van de Biesboschzwemmers op een tweede plaats achter PSV en voor Old Dutch. Den Doorn neemt de vierde plaats in in het klassement.

# TUSSENSTAND na 2 ronden Punten
1 PSV 200
2 De Biesboschzwemmers 185
3 Old Dutch 170
4 Den Doorn 165
5 TRB-RES 155

Na twee wedstrijden hebben al enkele masters een klassement vol. Het gaat om Neel Gielen bij de dames 65+ in het lange vrije slag klassement en Rob den Besten bij de heren 55+ in het korte vrije slag klassement. Neel kan nu niet meer in aanmerking komen voor het korte vrije slag klassement.

De klassementen kun je vinden op de website van PSV masters.

Robin Iking had in Hoogerheide nog een Brabants Masters Record gezwommen. Op de 25 meter schoolslag verbeterde hij een record met 0,19 seconden. Dit stond op naam van Mathijs van Dieden.

De volgende wedstrijd is op zondag 13 mei in Vlissingen, dit is moederdag. Inschrijven kan via de kalender.

Geef een reactie