Opgericht op 20 mei 1968
 

Limiet voor Celine Besselink

Oosterhout, 25 maart 2018 – In het 50 meter bad in Oosterhout kwamen Celine Besselink en Chimène Huisman aan de start. Celine zwom alleen de 50 vrije slag en Chimène startte op de 200 schoolslag en 100 vrije slag. Beide meiden wisten hele goede tijden te noteren.

Enkele weken geleden bleef Celine nipt boven de limiet voor de Regio Zomer Kampioenschappen, maar in Oosterhout wist ze ruim onder de limiet te blijven. Celine was zelfs drie tienden sneller dan haar tijd in het 25 meter bad. Het betekent dat Celine voor het eerst in haar zwemleven naar een kampioenschap mag.

Chimène wist geen limiet te zwemmen, maar haar tijden op de 100 ‘vrij’ en 200 ‘school’ waren heel goed. Chimène zwom eerst de schoolslag en wist 40 seconden onder haar tijd te blijven uit het 25 meter bad. De vrije slag heeft Chimène al eerder in een 50 meter bad gezwommen, maar ze was bijna sneller dan haar beste tijd uit het 25 meter bad. Chimène was vier seconden sneller dan ooit in een 50 meter bad en minder dan een seconde langzamer dan haar tijd uit het 25 meter bad.

Over enkele weken staat de laatste competitie wedstrijd op het programma en daarna volgen nog de diverse kampioenschappen.

Uitslag

%d bloggers liken dit: