Wijzigingen trainingen week 7

In week 7 van 2018, of wel de week van 12 tot en met 17 februari, zijn er een aantal wijzigingen in de traingen. Het gaat om de trainingen van maandag en dinsdag in Oosterhout en zaterdag in Andel.

De komende dagen heet Oosterhout Kaaiendonk en dit betekent dat het zwembad in Oosterhout gesloten is. De trainingen van maandag 12 en dinsdag 13 februari komen te vervallen. De training op maandag in Andel gaat wel gewoon door. De zwemmers van de jeugdgroep hebben dan de mogelijkheid om te trainen samen met de zwemmers van de senioren en masters groep.

Op donderdag 15 februari zijn de zoomers nodig voor de zwemmers van de jeugd en senioren groep.

Op zaterdag 17 februari komt de training in Andel, van 9.00 tot 10.00 uur, te vervallen vanwege het zwemuitje naar het Sportiom in Den Bosch. De training in Gorinchem van 6.55 tot 7.55 uur gaat gewoon door.

Geef een reactie