Opgericht op 20 mei 1968
 
Zwemuitje 17 februari 2018

Zwemuitje 17 februari 2018

Net als voorgaande jaren staat ook dit jaar weer het zwemuitje naar het Sportiom in Den Bosch op de agenda. De traditie is om na afloop met z’n allen gezellig naar de McDonalds te gaan. De afgelopen jaren was het een groot succes en ook dit jaar hopen we weer met een grote, gezellige groep te gaan zwemmen. Het wordt natuurlijk nog leuker als je broertje(s) en/of zusje(s) mee gaan.

Het zwemuitje is op zaterdag 17 februari 2018 en we verzamelen om 9.30 uur bij ‘t Bieshonk en het vertrek is om 9.35 uur. De aankomst bij ‘t Bieshonk is rond half zes. De kosten voor leden zijn € 10,00 en niet-leden betalen € 11,50. Dit is de entree van het zwembad en een happy meal bij de McDonalds. Als je alleen mee gaat om te zwemmen betaal je € 7,00. Ouders die rijden mogen gratis zwemmen. Je moet wel zelf voor je lunch zorgen.

Uiteraard hebben we vervoer nodig en daarom hebben we ouders nodig die bereid zijn om te rijden. Zij mogen de hele dag blijven (als ze dit willen). De entree kosten worden dan door de vereniging betaald.

Als je mee gaat, lever dan uiterlijk 10 februarri je strookje, inclusief het inschrijfgeld, in bij Jacqueline (Wittingsweer 28) of Pleuni (Schans 8).

Je kunt de uitnodiging hieronder vinden