Opgericht op 20 mei 1968
 
Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar

Als we nog even terugkijken dan zien we dat onze vereniging weer is gegroeid. Dat is een mooie ontwikkeling die vooral door de inzet van vrijwilligers en trainers tot stand is gekomen. Dank daarvoor en hopelijk zien we net zoveel inzet in 2018 zodat deze groei kan doorzetten.

Op het eind van 2017 zijn we allemaal in het nieuw gestoken. Mooie clubkleding met een vernieuwd logo luidde het jubileumjaar 2018 in tijdens de altijd gezellige Kerstwedstrijd. Dit jaar bestaan De Biesboschzwemmers net als Zwembad Werkina 50 jaar en dat gaan we samen vieren op 9 juni met groot zwemfeest.

Verder worden er het gehele jaar door een tal van activiteiten georganiseerd. Om te beginnen natuurlijk “De aftrap van 2018” op 13 januari in het Bieshonk met daarbij een leuke Pubquiz. Vergeet je niet op te geven via de website. Daarna staat er op 3 maart een Masters Wedstrijd op het programma die wij organiseren in het Caribabad in Gorinchem .

Hou voor alle activiteiten van De Biesboschzwemmers de website in de gaten zodat je niets van al dat leuks hoeft te missen.

Namens het bestuur, de commissies en de trainers wensen we iedereen; zwemmers, ouders van zwemmers, officials, vrijwilligers of anderszins betrokkenen alle goeds toe in 2018 en we hopen iedereen vaak te mogen begroeten in het zwembad of tijdens andere verenigingsactiviteiten.

%d bloggers liken dit: