Opgericht op 20 mei 1968
 

Eerste inschrijving teamBBZ pub-quiz binnen

Zojuist heeft het eerste team zich ingeschreven voor de ’teamBBZ pub-quiz’ op zaterdag 13 januari 2018. Het team bestaat uit minimaal 5 en misschien wel het maximale aantal van 6 personen. Het is echter niet een team van Biesboschzwemmers, maar een team volledig van zwemmers van Den Doorn.

De teamnaam is ‘Bardames & de Rest’ en bestaat zoals eerder gezegd uit minimaal vijf en mogelijk 6 personen. De inschrijver is Nico Swart en verder maken Wouter van der Stelt, Sander van Tilburg, Nicole Bogerd en Roos Suppers deel uit van het team. Lisanne van Noorloos is mogelijk het zesde lid van dit team. Het is voor hen te hopen dat er niet te veel vragen over de Biesboschzwemmers in de quiz zitten, anders kunnen ze het wel eens moeilijk krijgen.

Waar blijven de Biesboschzwemmers voor deze leuke quiz? Je inschrijving moet uiterlijk 11 januari 2018 binnen zijn en kan per mail naar Paul of Bas of via https://www.b-b-z.nl/teambbz-pub-quiz-inschrijven/

%d bloggers liken dit: