Opgericht op 20 mei 1968
 

Open water seizoen van start

Vianen, 24 juni 2017 – In het Merwedekanaal bij Vianen is voor de Biesboschzwemmers het open water seizoen gestart. Ingmar Visser had zich samen met Erik, Larissa en Chimène Huisman ingeschreven voor de 8e Open Water Zwemmen Merwedekanaal. Erik moest helaas verstek laten gaan omdat hij zijn enkel geblesseerd had tijdens de kinderdisco van zwembad Werkina.

Chimène kwam als eerste aan de start en wist haar progressie op de 1000 meter vrije slag van vorig jaar door te zetten. Ze was ruim 23 seconden sneller dan tijdens de BOWR2016, ze werd 6e met deze tijd. Even later mocht Ingmar zijn geluk proberen op de 1000 meter schoolslag bij de masters. Ingmar was vier seconden langzamer dan zijn snelste tijd ooit en werd tweede bij de heren tussen 30 en 39 jaar. Als laatste kwam Larissa aan de start. Zij traint momenteel als ze thuis is van haar stage op de binnenvaart en dit doet de prestaties geen goed. Larissa wist bij de dames op de 1000 meter vrije slag keurig 9e te worden en zij was tevreden met haar tijd, die minder dan een halve minuut langzamer was dan ze ooit is geweest.

Ondanks het mindere weer hadden de zwemmers samen met Robin Iking (PCG) en Wouter van der Stelt (Den Doorn) een leuke dag gehad en zullen ze in Breda op 6 augustus de eerste wedstrijd kunnen zwemmen die meetelt voor de Brabantbeker.

Uitslag: OWW Vianen

Een reactie

Reacties zijn gesloten.