Opgericht op 20 mei 1968
 

Aandachtspunten buiten trainen

Vanaf maandag gaan de trainingen in Zwembad Werkina weer beginnen en dit betekent dat een aantal zaken van belang zijn. Het zijn vooral voor de handliggende punten, maar voor de zekerheid vermelden we de punten hier.

  • Zorg dat je op tijd, minimaal 5 minuten, bij het zwembad bent, dat is voor de trainer en overige zwemmers prettig. Het zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde inzwemt en voorkomt ook een hoop onrust.
  • Ieder lid dat buiten komt trainen is verplicht een abonnement van zwembad Werkina in zijn/haar bezit te hebben.
  • Het is in Werkina altijd kouder met trainen. Dus: badjas of handdoek om en slippers aan!! Dit is heel belangrijk, de trainers zullen ook kinderen en/of ouders daarop wijzen…
  • Rondom het bad is buitenschoeisel VERBODEN. Dus ook voor ouders geldt: slippers aan of schoenen uit. Ook daar zal op gecontroleerd gaan worden, zowel door de Biesboschzwemmers als ook door het zwembadpersoneel, dus let hier goed op!!!
  • Het is niet de bedoeling dat er vriendjes en vriendinnetjes constant rond het bad lopen. Vaak leiden ze alleen maar af. Als er kinderen lid willen worden is het altijd mogelijk om een paar keer mee te trainen.
  • De ouders die bij de training blijven worden verzocht een rustig plekje op te zoeken en de training af te wachten. Zeker in het begin van het seizoen, als het erg koud is, kan het voorkomen dat de allerjongsten er wat eerder uit gaan.
  • Alle zwemmers wordt verzocht om de kleding in de kleedhokken omhoog te hangen. Dit in verband met het schoonmaken van de kleedhokken.
    DUS NIETS OP DE GROND OF DE BANKEN NEERZETTEN/NEERLEGGEN.
  • Wijzigingen in trainingen door het slechte weer of andere omstandigheden worden geplaatst op de website (https://www.b-b-z.nl).
  • Heb je nog vragen dan kun je altijd met een van de trainers contact opnemen.

Uitval zwemtrainingen:
– Donderdag 25 mei 2017 i.v.m. Hemelvaartsdag
– Maandag 5 juni 2017 i.v.m. 2e pinksterdag
– Zaterdag 9 juni 2017 i.v.m. Kampeernacht ?
– Maandag 17 juli 2017 tot en met zondag 13 augustus i.v.m. zomerstop
– Donderdag 31 augustus 2017 i.v.m. Zwem4daagse

Afwijkende trainingstijden
– Zaterdag 1 juli 2017 ALLEEN trainen van 7.00 tot 8.00 uur
– Zaterdag 2 september 2017 ALLEEN trainen van 7.00 tot 8.00 uur

We hopen op een hele mooie, warme zomer met veel zwemplezier!!