Opgericht op 20 mei 1968
 

Programma zwemcompetitie 2016-2017 deel 4

Komende zaterdag is de vierde en laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2016-2017. Ondanks de afmeldingen is er nog steeds een goede groep zwemmers, die zeker een mooie score kunnen neerzetten. Hieronder vindt je enkele bijzonderheden voor komende zaterdag. Om er voor te zorgen dat we op tijd kunnen beginnen met het inzwemmen, hoop ik dat er een aantal ouders zijn die willen helpen met het zwembad op te bouwen en na de wedstrijd alles weer op te ruimen.

De inschrijvingen zijn verwerkt en het programma is gemaakt. Net als de andere wedstrijden is er GEEN programma verkoop. Het programma kun je hier vinden. Als het internet meewerkt zullen de uitslagen hier te vinden zijn.

Zoals al onze wedstrijden, werken we ZONDER voorstart. Dit betekent dat de startkaarten bij de officials zijn en je dus GEEN startkaart hoeft op te halen. Het is natuurlijk wel de verantwoordelijkheid van jezelf om op tijd bij de start te zijn.

Halverwege de wedstrijd zal er een pauze zijn waarin we de medailles uitreiken. Als er je prijs hebt, zorg dan dat je in de buurt bent zodat we niet op je hoeven te wachten.

Het inzwemmen begint om 13.00 uur, de kleedkamers zijn vanaf 12.50 uur vrij voor de zwemmers. Dit geeft ons als organisatie de mogelijkheid om in alle rust het zwembad op te bouwen. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

Na drie wedstrijden staan we zesde in de eerste klasse van regio zuid. We kunnen niet promoveren of degraderen, maar laten we proberen een plaatsje te stijgen, het verschil met nummer vijf is maar 20 seconden.

Programma competitie deel 4