Opgericht op 20 mei 1968
 

Biesboschzwemmersplaatjes sparen bij Albert Heijn!

Belangrijke mededeling

Albert Heijn Van Vuuren heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. In overleg met Albert Heijn Van Vuuren is ervoor gekozen om met de volgende clubs deel te nemen aan deze plaatjesactie:
– Voltena
– Beachsport Werkendam
– BC Virtus
– Biesboschzwemmers
– Gymvereniging OKK

De droom van onze Biesboschzwemmersleden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Biesboschzwemmersleden zijn komend voorjaar verkrijgbaar bij Albert Heijn Van Vuuren in Werkendam. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 28 januari 2017 een fotograaf aanwezig zijn in het Bieshonk. Om alles in goede banen te leiden hebben alle leden hierover info ontvangen. Heb je niets ontvangen? Mail even met annelies.visser@planet.nl. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

REAGEER DUS SNEL OP DE MAIL DIE JE HEBT GEKREGEN EN ZORG DAT JE ER ZATERDAG 28 JANUARI BIJ BENT!