Opgericht op 20 mei 1968
 

Tweede start Tonny Klop-Methorst #EMK2016

Op de tweede dag van de Europese Masters Kampioenschappen 2016 (#EMK2016) is Tonny voor de tweede en tevens laatste keer aan de start geweest. Tonny had zich naast de 200 wisselslag ook voor de 200 vrije slag ingeschreven. Ze stond als 35e geklasseerd in de inschrijflijst bij de 25-plussers en ze kwam in de 86e serie van de 90 series aan de start op baan 3 in het ‘inzwembad’, of wel bad twee.

Gisteren na de 200 wisselslag was duidelijk te zien dat ze alles gegeven had en dat heeft ze ook nu weer gedaan. Tonny tikte aan na twee minuten en ruim 37 seconden. Dit was uiteindelijk goed voor een 71e plaats in de eindklassering van de 83 geklasseerde zwemsters.

Hiermee kwam er een einde aan het EMK2016 voor Tonny, zij zal nu verder gaan genieten van de prestaties van Dennis en haar dochter Danée in het land aan de andere kant van de Noordzee en misschien zien we haar volgend jaar wel weer terug op de Wereld Kampioenschappen in Budapest (HUN) en dan met meer trainingsarbeid in haar rugtas.

%d bloggers liken dit: