Opgericht op 20 mei 1968
 

#EMK2016 begonnen voor Annette Wijnja

Annette is de meest ervaren master qua aantal Europese en Wereld Masters Kampioenschappen. In 2007, 2009 en 2013 heeft ze deelgenomen aan Europese Masters Kampioenschappen met als hoogste klassering de tweede plaats op de 200 schoolslag tijdens de Europese in Eindhoven. In 2012 en 2014 heeft ze meegedaan aan de Wereld Masters Kampioenschappen.

Voor Annette begon het toernooi met haar ‘minste’ afstand, de 50 schoolslag. Na haar schouderoperatie van ruim een jaar geleden was de snelheid nog niet aanwezig, maar wel de conditie. Tijdens het ONMK in Eindhoven eerder deze maand wist Annette weer binnen de 40 seconden te finishen. Vandaag in London moest zij zonder inzwemmen haar race doen. Het was erg druk voor het zwembad en de organisatie kreeg het niet voor elkaar om de zwemmers op tijd binnen te laten.

Annette wist in haar serie naar een tijd van te zwemmen van 38.98, net achter de snelste drie zwemsters van haar serie. Daarna was het 2 series wachten voordat bekend was welke plaats ze geëindigd was.

Morgen is voor Annette, net als voor Marjo en Dennis, de 100 schoolslag en is te hopen dat de voorbereiding beter kan gaan. De 200 meter staat voor zondag gepland.

%d bloggers liken dit: