Opgericht op 20 mei 1968
 

Extra competitiewedstrijd

Deze week is de mail van de Koninklijke Nederlandse ZwemBond (KNZB) gekomen met daarin de mededeling dat we een extra wedstrijd moeten zwemmen. Vanaf de eerste wedstrijd was al bekend dat het moeilijk zou worden om dit scenario te ontlopen en ondanks de goede prestaties is dit waarheid geworden.

Op zaterdag 16 april zwemmen we samen met De Geul uit Papendrecht, PCG uit Gorinchem, ZOB 66 uit Oud-Beijerland en ZPB uit Barendrecht in Papendrecht de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Voor De Geul en ons gaat het om behoud van onze plaats in de Landelijke C-klasse. Voor de overige drie is het hun vijfde wedstrijd van dit seizoen en mogelijk promotie naar de Landelijke C-klasse.

Degene die in volgend seizoen in de Landelijke C-klasse uitkomen of in de Regio 1e klasse wordt als volgt bepaald. Van de vijf tijdsnelsten over de 5e ronde in de Regio 1e klasse wordt de score over alleen de vijfde ronde vergeleken met de nrs 19 t/m 23 uit de C-klasse. De vijf tijdsnelsten uit die vergelijking komen volgend seizoen uit in de C-klasse, de overige in de Regio 1e klasse.

Het inzwemmen is om 13.00 uur en de wedstrijd begint om 13.30 uur en de organisatie is in handen van PCG. Noteer de datum en zorg dat je erbij bent (uitnodiging volgt later).