Opgericht op 20 mei 1968
 

Antwerpen is thuis te volgen

Het komende weekend doen 13 zwemmers mee aan de 24e editie van de Antwerp International Youth Swimming Cup (#AIYSC2015) en voor de thuisblijvers is er de mogelijkheid om de wedstrijd thuis te volgen via het internet, zowel in beeld als tijden.

Voor de beelden moet je zijn op http://www.toptime.be/nl/webcast.php en de tijden zijn te volgen op http://www.toptime.be/nl/toptimeonline.php en in tegenstelling tot de Nederlandse versie zijn de tijden echt live. Je krijgt iedere 50m tijd in beeld en uiteraard ook de eindtijd en klassering in de serie.

Bij de beelden worden de tussentijden ook gepubliceerd. De zwemmers van de Biesboschzwemmers worden in de beeld-versie met een Nederlandse vlag gemarkeerd. Bij de livetiming staat er NED achter de naam van de zwemmer.

De volledige startlijst staat ook online en deze is te vinden op https://zolaswim.files.wordpress.com/2012/02/startlijst_alles.pdf Hier zijn onze zwemmers makkelijk te vinden door te zoeken op Biesbosch

Als het mogelijk is zal er vanuit Antwerpen op de facebook-pagina https://www.facebook.com/Biesboschzwemmers verslag van de wedstrijd gedaan worden.