Opgericht op 20 mei 1968
 

Opnieuw titel voor Annette

Tijdens de laatste sessie van het Open Nederlands Masters Kampioenschap 2014 lange baan in Den Haag wist Annette Wijnja op haar laatste twee afstanden op beide nummers in de prijzen te zwemmen. Zowel op de 50 vrije slag als de 100 schoolslag mocht ze een medaille ophalen.

Rond de klok van half 5 ging Annette op de vrije slag sprint van sprint. Annette bleef binnen de 31 seconden en verbeterde hiermee het clubrecord, haar persoonlijke record is nog een fractie sneller.

Ongeveer een half uur later stond de 100 schoolslag geprogrammeerd. Annette opende iets sneller dan gisteren tijdens de 200 meter schoolslag en kon het tempo de tweede 50 meter goed volhouden. Ze tikte een tiende boven haar persoonlijk record aan, maar opnieuw was er een clubrecord voor Annette en daarnaast wist ze ook het Brabants record aan te scherpen.

Na drie zwemmen heeft Annette drie gouden (50, 100 en 200 schoolslag), een zilveren (200 vrije slag) en een bronzen (50 vrije slag) medaille gehaald. Samen met de medailles van Erik Drewes is de oogst 8 medailles op 11 starts. De verdere oogst was twee persoonlijke records, 13 club- en 5 Brabantse records.