Opgericht op 20 mei 1968
 

Leendert 9e van NL

Leendert Paans komt dit weekend twee keer aan de start tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen 2014 korte baan (#NJK2014kb). De eerste afstand is de 100 meter vlinderslag en op deze afstand was Leendert als 8e ingeschreven.

Na ongeveer 2 uur wachten, kon Leendert eindelijk aan zijn race beginnen. De aanwijzingen van de afgelopen weken wist hij keurig in de praktijk te brengen, alleen had hij de pech net iets langzamer te zwemmen dan zijn inschrijftijd. Leendert zwom 0,03 seconden langzamer dan twee weken geleden.

Zondag mag Leendert opnieuw tijdens de NJK2014kb te water, dan alleen op de 200 meter vlinderslag. Dit zal zijn vierde keer zijn dit seizoen dat hij dit zware nummer zal zwemmen. Er zijn veel Biesboschzwemmers die niet eens aan vier keer in hun hele zwemleven komen.

%d bloggers liken dit: